Skizee er for de late

Er du lei av at ikke alle vinterlandskap består av nedoverbakker? Dette kan være løsningen.

MOTORLYKKE? Med denne bak deg har du nedoverbakke uansett hvor i vinterlandskapet du og skiene dine befinner seg.
MOTORLYKKE? Med denne bak deg har du nedoverbakke uansett hvor i vinterlandskapet du og skiene dine befinner seg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle som har åpnet øynene ihvertfall fire ganger de siste få åra har fått med seg den lille elektriske tohjulingen kalt Segway. Den ga latskapen et ansikt, for alt en egentlig gjør er å bevege seg i søndagsturtempo på en stor, tung doning som dessuten er dyr. Og ulovlig å bruke mange steder.

Skizee kan ses på som en slags Segway for vinterføre, selv om det ikke er helt presist. For det første er hastigheten langt større, og for det andre er den langt fra så stor og tung som en Segway. Prinsippet er likevel det samme: En overlater framdriften til maskinen.

Beskjeden i størrelse

Denne kanadiske oppfinnelsen består av en firetaktsmotor som yter 10,5 hestekrefter, og som driver et kraftig belte med solide tenner. Snøgrepet ser upåklagelig ut på videoen under. Med en relativt beskjeden lengde på rundt 1,8 meter skal den være mulig å få med i de fleste større biler.

Opp fra den motoriserte enheten strekker det seg et langt stag, som munner ut i en ergonomisk ryggstøtte. Det er denne du støtter deg på mens du lar Skizee drive deg gjennom snøen, samtidig som de to håndtakene tilfører ekstra støtte og balanse. Hastigheten reguleres via en hendel på høyre håndtak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer