Ny teknologi

Skoene som skal forandre fremtiden

Enten de gjør hverdagen enklere eller bryter verdensrekorder - her er fire sko vi følger med på.

TILBAKE TIL FREMTIDEN: De selvsnørende lissene i skoene fra 80-tallsklassikeren «Tilbake til fremtiden» kan snart gjøre et comeback i en ny forkledning. Foto: Nike
TILBAKE TIL FREMTIDEN: De selvsnørende lissene i skoene fra 80-tallsklassikeren «Tilbake til fremtiden» kan snart gjøre et comeback i en ny forkledning. Foto: Nike Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her er et innblikk i hva som skal være rett rundt hjørnet, to av de mest interessante skotøyene som allerede finnes på markedet og én sko vi nesten ikke klarer å vente på lenger.

Dinside kunne i 2013 skrive om hvor bra det kan være med barfotløping. Syv år har gått, og det har heldigvis skjedd mye spennende på skomarkedet.

I 2016 tok Nike noen heldige få med tilbake til fremtiden da de lagde skoen Nike AirMag. Modellen introduserte verden for konseptet selvsnørende lisser, dog i et svært begrenset og eksklusivt opplag.

Den futuristiske modellen, direkte inspirert av prototypen som ble laget for filmen «Tilbake til fremtiden», selges den dag i dag gjennom uoffisielle forhandlere som Flightclub.com for svimlende 400.000 kroner.

«My name is E.A.R.L»

«Electric Adaptable Reaction Lacing», er i følge Nike en revolusjon forkledd i en robot, og en robot forkledd i en selvsnørende sko. Teknologien har blitt brukt i Nikes Hyperadapt 1.0, som har blitt solgt sporadisk rundt om i verden i svært eksklusivt opplag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer