Skrekkfunn: - Ble kvalm

Nichola (49) var godt i gang med middagen. Så fikk hun øye på flere kryp i kjelen.

MINST SJU: Nichola forteller at hun så minst sju biller kravlende rundt i risotto-risen. Foto: Facebook/Handout.
MINST SJU: Nichola forteller at hun så minst sju biller kravlende rundt i risotto-risen. Foto: Facebook/Handout. Vis mer
Publisert

En fembarnsmor ved navn Nichola Jarvis (49) var i full sving med bacon- og erterisotto til hele familien en kveld hun brått fikk seg et sjokk.

Midt oppi gryta fikk hun øye på minst sju levende biller som kravlet rundt i kjelen.

Det melder flere engelske medier, deriblant avisa Kent Live.

- Jeg ble så kvalm da jeg så billene som krøp rundt. Jeg trodde ikke mine egne øyne. Det første jeg gjorde var å kaste maten, sier 49-åringen til avisa.

Best før - eller.?

Jarvis skal ha dobbeltsjekket datostemplingen på risotto-pakka med det samme hun kom over billene. Den skal ha vært merket med «best før» til 26. juli neste år.

Fembarnsmora sier til flere medier at hun er skuffet over produsenten, og presiserer at hun syntes det var dødskjipt å måtte kaste så mye mat.

Ifølge Kent Live dro den sultne mora ut for å finne noe annet raskt og lettvint siden risotto-gryta gikk åt skogen. Da falt valget på noe ganske annet:

- Jeg måtte rett og slett kjøpe kebab, sier hun til Kent Live.

SENGETABBE? Står senga di inntil ytterveggen? Da kan det være lurt å ommøblere. Video: Embla Hjort-Larsen / Storyblocks. Vis mer

- Beklager

Risottoen som hadde biller i seg, ble kjøpt på en av Sainsbury's matbutikker i Kent i England. De har i en offentlig uttalelse beklaget seg for Jarvis' funn.

«Vi er i kontakt med kunden for å gjøre opp for denne sjeldne hendelsen. Vi forsøker alltid å forhindre at slikt skjer, og vi undersøker nå denne saken med vår leverandør», står det blant annet i meldingen.

Jarvis, som også har fortalt om hendelsen i sine sosiale medier, hevder å ha fått en tilgodelapp fra Sainsbury's som plaster på såret.

Det veier imidlertid ikke opp for synet av billene i middagen som har brent seg fast i minnet hennes, uttrykker hun i en statuspost på Facebook:

- Jeg vet ikke om jeg orker å spise risotto noensinne igjen, skriver hun i posten, etterfulgt av et bilde av billene som kravler rundt.

Mer om