Dagligvarehandel:

Skrekkfunn i dopapiret

- De kravlet rundt på utsida.

DOPAPIR MED NOE EKSTRA: Da Jenny skulle ta i bruk det nyinnkjøpet dopapiret, oppdaget hun at det fulgte med mer enn hva hun hadde betalt for. Foto: Jam Press
DOPAPIR MED NOE EKSTRA: Da Jenny skulle ta i bruk det nyinnkjøpet dopapiret, oppdaget hun at det fulgte med mer enn hva hun hadde betalt for. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jenny Conroy skulle bare kjøpe seg ei pakke dopapir, men hevder hun kom hjem med langt mer enn planlagt.

Det skriver nyhetsbyrået Jam Press.

Flust med insekter

Jenny hadde kjøpt dopapiret fra en butikk sør i London. Men da hun skulle ta papiret i bruk, fikk hun seg litt av et sjokk.

Hun sier nemlig at det kravlet om lag 20 insekter rundt på papiret, og at det var små hull overalt i toalettpapirrullen.

Etter å ha klaget til butikken, fikk hun et gavekort på ti britiske pund - tilsvarende 135 norske kroner.

Det fikk Jenny til å rase mot supermarkedkjeden på sosiale medier.

- Jeg har nettopp snakket med en av dine kollegaer etter å ha funnet en hel insektkoloni i en av deres dopapirruller. De var så snille at de sendte meg 135 kroner som plaster på såret, skriver hun.

- Grusomt

Så tar hun fram det harde skytset:

- De virker ikke ha vært særlig bekymret over hvor insektene kom fra, eller at varene burde vært fjernet fra hyllene til vi får bekreftet om dette er et problem som omfatter mer enn mine toalettruller.

Hun delte også bilder av dopapiret, og peker på det ekle funnet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.