Møllerens semulegryn

Skrekkfunn i grøten: - Æsj!

Produsenten beklager.

LARVE: Da Hedvig Eugenie Kåsa hadde kokt seg semulegrøt, fant hun noe merkelig i grøtkjelen. Da hun tok det ut, fant hun denne larva. Video: Privat Vis mer
Publisert

Hedvig Eugenie Kåsa (22) skulle bare lage seg sin vanlige kveldsgrøt i leiligheten i Lillehammer, da hun gjorde en ganske så ekkel oppdagelse i grøtgryta.

- Jeg bare: «Hva faen er det?», forteller Hedvig i en TikTok-video.

Nede i gryta lå det et eller annet, som hun tok ut for å undersøke nærmere.

- Æsj!

For der lå det en 2-3 centimeter stor larve.

Dermed gikk Hedvig til pakka med Møllerens semulegryn for å sjekke om det var der larven kan ha kommet fra.

Og ganske riktig, der fant hun enda et lite kryp og noe som liknet på larveegg.

- Jeg hadde spist fra den samme grøtboksen flere ganger allerede og ikke lagt merke til det. Det er ekkelt å tenkte på, men grøten er heldigvis ganske gjennomsiktig av seg, så jeg tror ikke jeg har fått noe i meg, sier Hedvig til Dagbladet.

Hedvig forteller til Dagbladet at hun har kastet semulegrynspakka, men at hun har tatt bilde av datomerkingen slik at produsenten Møllerens kan ha mulighet til å spore hvor larva kan ha kommet fra.

Nå håper hun at Norgesmøllene, som står bak Møllerens semulegryn, kan forklare hvordan i huleste en larve kan ha havnet i kveldsgrøten hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.