McDonald's:

Skrekkfunn i McDonald's-maten

- Jeg spiser ikke hos McDonald's igjen!

MCSNEGLE: 25-åringen ble forskrekket da hun oppdaget hvorfor McDonald's-wrapen knaste sånn. Foto: Kennedy News and Media
MCSNEGLE: 25-åringen ble forskrekket da hun oppdaget hvorfor McDonald's-wrapen knaste sånn. Foto: Kennedy News and Media Vis mer
Publisert

Shelby Forrester (25) fra Shropshire i Storbritannia hadde fortært en god del av McDonald's-wrapen, og nærmet seg slutten av måltidet.

Da hun tok en real bit av rullen, forventet hun smaken av litt kylling, salat og kanskje litt dressing. I stedet satte hun tennene rett i ei snegle.

Det skriver nyhetsbyrået Kennedy News and Media.

Spyttet ut

25-åringen og hennes kjæreste Jake Adams (29) hadde bestilt McDonald's-måltidet gjennom en app. De to skulle gi seg selv en liten belønning etter å ha lagt sine to barn for kvelden.

- Vi hadde tenkt å ha en hyggelig kveld og bestille mat fra McDonald's så jeg slapp å lage middag. Jeg bestilte dagens kyllingwrap. Jeg har spist den før, sier hun til nyhetsbyrået.

De bestilte to kyllingwrap-menyer og to cheeseburgere til totalt 180 norske kroner, og reiste til McDonald's-restauranten for å hente maten.

Jake hadde allerede spist opp sin wrap, og Shelby hadde om lag tre biter igjen, da hun kjente en knusende fornemmelse mellom tennene.

25-åringen spyttet umiddelbart ut maten for å undersøke nærmere.

- Jeg kjente det knaste i munnen. Jeg forventet at det var en kyllingbit, men da jeg spyttet den ut ble jeg stum. Jeg satt der i stillhet i ti minutter.

- Den var helt most

Da Jake spurte henne hva som var galt, ba hun kjæresten om å kikke på wrapen for å bekrefte om det hun hadde sett var riktig:

- Jeg var helt forferdet. Han sa: «Det er en snegle!», og jeg svarte: «Jeg vet det!». Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre: Om jeg skulle løpe til vasken og kaste opp, eller bli rasende, sier hun, og utdyper:

BURGER: Camilla fra Sandefjord gjorde et uvanlig funn i en McDonalds-hamburger. Vis mer

- Den var i munnen min. Jeg knuste den. Den var helt most. Jeg spyttet den ut med en gang. Jeg føler meg kvalm og krenket.

Shelby forteller at hun ble redd for at sneglen kunne ha gjort henne syk, ettersom hun hadde hørt at snegler kan være bærere av sykdommer.

- Vi kjøpte to cheeseburgere også, men jeg kan love deg at vi ikke spiste dem. De gikk rett i søpla, sier hun.

- Vil ha kompensasjon

25-åringen hevder at hun tok med seg sneglen tilbake til McDonald's-restauranten som leverte maten. De ansatte der skal ikke ha hatt noe svar på hvordan sneglen havnet i maten.

Hun sier at restauranten lovet å videreformidle klagen til hovedkontoret, og at paret fikk tilbud om å få pengene tilbake - og et gratis måltid.

Det nektet Shelby.

- Jeg sa jeg ikke kom til å spise hos McDonald's igjen og at jeg ville de skulle ta med klagen min videre. Jeg vil ha kompensasjon for å ha hatt en snegle i munnen min, sier hun.

Dagen etter forteller Shelby at hun fikk en telefon fra hovedkontoret til McDonald's.

- De var veldig lei seg, og sa at de skulle teste sneglen på et laboratorium, sier hun.

- Dette var dråpen

Nå har Shelby, som sier hun pleide å besøke restauranten to ganger i måneden, bestemt seg for aldri å spise hos McDonald's igjen.

- Jeg var fan av McDonald's. De har ikke gourmetmåltider, men de er kjappe og enkle, og det er ganske gode burgere. Men dette var dråpen.

LARVER: Engelske Carly Ormerod gjorde et grufullt funn da hun var på McDonalds. Video: Carly Ormerod. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Hun er imidlertid glad for at det var hun selv, og ikke kjæresten Jake, som fikk sneglen i wrapen sin. Hun tror nemlig at Jake hadde knasket videre på sneglen i tro om at det var kyllingbrusk.

- Han er den typen som vil fortsette med å tygge, selv om han kjenner det knaser. Det var bra jeg fikk den, for han hadde endt opp med å svelge den.

- Vi beklager

En talsperson fra McDonald's sier til Kennedy News at matens kvalitet er svært viktig for fastfoodkjeden.

- Vi legger stor vekt på kvalitetskontroll og følger strenge standarder for å unngå enhver ufullkommenhet. Når kunden gjorde oss oppmerksom på dette via restaurantteamet vårt, beklaget vi umiddelbart og ga henne alle pengene tilbake, sier vedkommende.

Videre sier talspersonen at McDonald's kundeserviceteam har vært i kontakt med Shelby for å beklage, og for å finne en løsning på saken.

For Shelbys del er saken kjørt:

- Jeg spiser ikke hos McDonald's igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer