Tørkede bringebær:

Skrekkfunn: - Sjokkerte og kvalme

- Vi kjøper disse ganske ofte, men vi har aldri delt dem i to. Vanligvis spiser vi dem hele.

SJOKKFUNN: Søstrene fikk bakoversveis da de oppdaget hva som befant seg på innsida av snacksen. Foto: Jam Press/@__itsyasmina__
SJOKKFUNN: Søstrene fikk bakoversveis da de oppdaget hva som befant seg på innsida av snacksen. Foto: Jam Press/@__itsyasmina__ Vis mer
Publisert

Yasmina Salaymeh (30) og søstera Nadine (17) skulle filme en TikTok-livesending mens de koste seg med en pose bringebærsnacks.

- Kvalme

Midt i filmingen tar det hele en uventet vending, da søstrene gjorde et grusomt funn inne i en av bringebærbitene.

- Vi var både sjokkerte og kvalme, men mest sjokkerte, forteller storesøster Yasmina ifølge nyhetsbyrået Jam Press.

Godteriet kjent som Trü Frü består av tørkede frukt og bær, trukket i et yoghurttrekk. Det selges hos Costco i Canada, og har blitt en populær snacks å teste inne på TikTok.

- Vi var i gang med å fortelle alle på TikTok hvor godt det var. Vi kjøper disse ganske ofte, men vi har aldri delt dem i to. Vanligvis spiser vi dem hele, men denne gangen ville vi vise innsida til alle som så på.

- En koloni av maur

Da jentene kikket inni bringebæret, fikk de bakoversveis.

- Til våre store overraskelse, og til alle andres, var det en koloni av maur inni der. Det var ikke bare én eller to, det var flere, hevder Yasmina.

I klippet kan man se at jentene sitter skrekkslagne tilbake, og knapt kan tro sine egne øyne. Så tar Nadine et bilde av bringebæret for å vise et nærbilde til alle seerne. Der kan man tydelig se insektene kravle rundt.

- Hadde skreket!

Videoen er sett av 1,2 millioner personer og har forårsaket litt av et oppstyr blant tiktokbrukere. Tusenvis har kommentert funnet:

- Hun spyttet ikke den biten fort nok ut, skriver én.

Flere påpeker at de spiser disse hele, og frykter nå at de har spist insekter i samme slengen. Andre skriver at dette er skremmende:

- Som jeg hadde SKREKET, skriver en tredje.

- Jeg har nettopp bestilt noen av disse, og så ser jeg dette!, skriver en annen.

- Sjokkerende for meg

Yasmina tagget selskapet som produserer godteriet i videoen, og hun hevder at de kontaktet henne for å få e-postadressen hennes.

Hun sier de lovte å etterforske saken, men har ikke hørt noe siden det.

- Selskapet er veldig aktivt på TikTok, så det er sjokkerende for meg at de ikke har noe å si. De likte en kommentar på sin egen TikTok, der noen sa at vi måtte «bli voksne, for det er bare maur». Det virker veldig uprofesjonelt, sier Yasmina, og legger til:

- Da jeg kritiserte dem på Instagram for å ha likt den kommentaren, beklaget de og sa at det måtte ha skjedd ved et uhell.

Jam Press har forsøkt å kontakte Trü Frü for en kommentar, men de har foreløpig ikke svart.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer