Matreklame:

Slakter grønnsaksreklame: - Bør si unnskyld!

Inger Unstad ble rød som en tomat da hun så Menys reklame. - Myntet på foreldre og ment humoristisk, svarer butikkjeden.

FORBANNA: En Dagblader-tipser forteller at hun ble forbanna da hun så Menys reklame for kampanjen «Grønnsaksonsdag». Skjermdump: Meny/Facebook
FORBANNA: En Dagblader-tipser forteller at hun ble forbanna da hun så Menys reklame for kampanjen «Grønnsaksonsdag». Skjermdump: Meny/Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Alle mine barn har spist grønnsaker, og det har aldri vært noe problem.

Det forteller Inger Unstad fra Vadsø. Hun satt smoothien i halsen da hun sa Menys reklame for kampanjen «Grønnsaksonsdag».

På Facebook har Meny illustrert annonsen med et bilde av ei ung jente i kjole som gråter, med teksten «Vi beklager til alle barn!».

Finnmarkingen mener Meny er på bærtur.

Ringte butikkjeden

- Når de skriver at de beklager til alle barn blir jeg forbanna, forteller Unstad, som sporenstreks etter hun så reklamen, plukket opp telefonen og ringte til butikkjeden.

- «Tror dere ikke at barn liker grønnsaker?!», spurte jeg om.

Inger Unstad forteller at hun fikk opplyst at reklamen hadde mottatt flere klager. Også på butikkjedens Facebook-side har det kommet flere negative kommentarer til reklamen.

- Dårlig humor!

Vadsøværingen forteller at hun ikke er en Meny-kunde, men at hun likevel reagerer på reklamen siden «alle kan se den».

- Verden er ond og vanskelig, og man skal ikke bry seg om alt. Men det her synes jeg er ille, sier Unstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.