Matreklame:

Slakter grønnsaksreklame: - Bør si unnskyld!

Inger Unstad ble rød som en tomat da hun så Menys reklame. - Myntet på foreldre og ment humoristisk, svarer butikkjeden.

FORBANNA: En Dagblader-tipser forteller at hun ble forbanna da hun så Menys reklame for kampanjen «Grønnsaksonsdag». Skjermdump: Meny/Facebook
FORBANNA: En Dagblader-tipser forteller at hun ble forbanna da hun så Menys reklame for kampanjen «Grønnsaksonsdag». Skjermdump: Meny/Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Alle mine barn har spist grønnsaker, og det har aldri vært noe problem.

Det forteller Inger Unstad fra Vadsø. Hun satt smoothien i halsen da hun sa Menys reklame for kampanjen «Grønnsaksonsdag».

På Facebook har Meny illustrert annonsen med et bilde av ei ung jente i kjole som gråter, med teksten «Vi beklager til alle barn!».

Finnmarkingen mener Meny er på bærtur.

Ringte butikkjeden

- Når de skriver at de beklager til alle barn blir jeg forbanna, forteller Unstad, som sporenstreks etter hun så reklamen, plukket opp telefonen og ringte til butikkjeden.

- «Tror dere ikke at barn liker grønnsaker?!», spurte jeg om.

Inger Unstad forteller at hun fikk opplyst at reklamen hadde mottatt flere klager. Også på butikkjedens Facebook-side har det kommet flere negative kommentarer til reklamen.

- Dårlig humor!

Vadsøværingen forteller at hun ikke er en Meny-kunde, men at hun likevel reagerer på reklamen siden «alle kan se den».

- Verden er ond og vanskelig, og man skal ikke bry seg om alt. Men det her synes jeg er ille, sier Unstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer