Piggsko

Slik pigger du skoene dine selv

Kaldt og glatt? Du kan gjøre supre piggsko ut av sko du allerede har.

PIGGSKO: Du kan kjøpe sko med pigger, men med noen enkle grep kan du feste pigger på sålene helt selv. Video: Ole Petter Baugerød Stokke. Reporter: Kristin Sørdal. Vis mer
Publisert

Det er ikke nødvendig å skli rundt som Bambi på glattisen selv om det er hålke på veien. Du kan investere i brodder eller du kan investere i piggsko.

Du kan få kjøpt både vanlige vintersko med pigger og joggesko med pigger - som Dinside har gjort tester av i flere år.

Men det er også et siste alternativ, som er både billigere - og som i mange tilfeller også kan være det beste:

Du kan pigge skoene dine selv.

Ikke bare er det veldig enkelt - men da kan du også få de beste skoene for føttene dine. Utvalget i vanlige løpesko eller vintersko er tross alt mye bedre enn utvalget i piggsko.

Her kjøper du pigger

Du får kjøpt pigger via nett, og du kan finne flere forhandlere ved å søke på for eksempel «IceSpike» om du er ute etter dette produktet spesifikt - eller søk etter «ice spikes» eller «pigger til sko» for et bredere utvalg.

Du kan se akkurat hvor enkelt det er, i videoen i toppen av artikkelen. Vi viser deg hvordan du gjør det, og hele piggejobben tar ikke mer enn to-tre minutter!

Vi har kjøpt pigger fra IceSpike, men det er flere som selger pigger, og fremgangsmåten er den samme uansett hvilket produkt du kjøper. Vi betalte cirka 300 kroner for 32 pigger inkludert skruverktøy, og satte piggene i noen brukte joggesko.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer