Slik unngår du å bli støttemedlem

Det er surt å kaste opptil 700 kroner ut av vinduet hver måned.

MOTIVASJON: Det er lett å miste lysten til å trene hvis du setter deg for høye mål. To ganger i uken er realistisk tall, sier ekspertene vi har snakket med.  Foto: 6PA/MAXPPP
MOTIVASJON: Det er lett å miste lysten til å trene hvis du setter deg for høye mål. To ganger i uken er realistisk tall, sier ekspertene vi har snakket med. Foto: 6PA/MAXPPP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En undersøkelse foretatt av TNS Gallup fra 2012 viser at rundt 120.000 nordmenn er støttemedlemmer på forskjellige treningssentre. Det vil si at de bruker et treningssenter maksimum én gang uken eller mindre, med det resultat at de får lite eller ingenting ut av treningen – og til slutt melder seg ut når bindingstiden er over.

Sure penger

Nå er det igjen svært mange som melder seg inn som følge av et nyttårsforsett man har satt seg eller et fristende lokketilbud man har sett på gata, for så å miste motivasjonen etter noen uker og til slutt ende med å kaste opptil 700 kroner ut av vinduet hver måned.

Det er 8.400 kroner i året, og sure penger når du heller kunne brukt dem på utstyr som gjør at du enkelt kan trene ute i naturen eller hjemme.

SKRIV NED DINE MÅL

Tessa Sørensen, gründer av personlig trener-studioet Driv trening, personlig trener og medforfatter av «Tren smart – Effektiv trening for dine mål», sier du bør stille deg selv tre spørsmål.

  • 1. Hvorfor vil du komme i bedre form? Hva er hoveddrivkraften til at du vil i gang nå, og hvor sterkt vil du det?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer