Smart ekstrautstyr til sykkelen din

Bølge av oppfinnelser for deg som tråkker.

HENG SYKKELEN OVERALT: Sykkelstativer trenger ikke være svære, tunge konstruksjoner i metall. En liten plastbit på veggen er nok, mener Clug. Foto: CLUG
HENG SYKKELEN OVERALT: Sykkelstativer trenger ikke være svære, tunge konstruksjoner i metall. En liten plastbit på veggen er nok, mener Clug. Foto: CLUG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sykkel er i skuddet, både i Norge og internasjonalt. Og nå er det sykkelsesong igjen, i hvert fall for de som ikke har holdt ut i vinter med piggdekk, lue og fleece.

Det finnes nok av sykler på markedet, i alle prisklasser og kategorier. Men visste du hvor mye smart som finnes for å forbedre sykkelopplevelsen og sykkelen du allerede har?

I stadig flere byer: Servicestasjoner for sykkel

I kjølvannet av det som mange beskriver som en sykkelrevolusjon i USA har mange gründere kommet på banen med folkefinansieringsprosjekter. Mange av disse var på idéstadiet for et par år siden, men nå begynner de å komme på markedet.

Heng opp sykkelen hvor som helst

Ofte er det et problem å få plassert sykkelen, spesielt i byområder med mange andre syklister. Dette problemet løser du enkelt med Clug, som kaller seg «verdens minste sykkelstativ». Clug er liten 3D-utskrevet plastdings som gjør at du kan henge opp sykkelen overalt. Her deres egen presentasjonvideo:

Lagring og litt til: Hvorfor gjør ikke flere slik?

Clug can kjøpes via amerikanske nettbutikker, for eksempel Amazon.com. Prisen er 24 amerikanske dollar- om lag 197 norske kroner. Altså godt under momsgrensa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer