Test av smarte måter å frakte varene fra butikken:

Smart når du handler

Hva er den beste måten å frakte med seg varer fra butikken? Vi har testet ulike patenter. 

RULLING RULER! Aldri mer tungt å handle, med denne supersmarte trillebagen. Det verste av alt: Det føles ikke mer flaut enn å trille med kofferten på ferietur! Foto: Hanna Sikkeland
RULLING RULER! Aldri mer tungt å handle, med denne supersmarte trillebagen. Det verste av alt: Det føles ikke mer flaut enn å trille med kofferten på ferietur! Foto: Hanna Sikkeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som skriver handleliste - gjerne med en av de mange smarte handleliste-appene - og helst handler mest mulig i samme slengen? I tillegg til å spare tid, sparer du også penger på å handle større og sjeldnere, kontra mindre og ofte.

Kjører du bil til butikken, er det selvsagt ikke noe problem å få det fraktet hjem, om du kan parkere rett utenfor døra. Men bor du et stykke fra butikken eller må parkere et stykke hjemmefra og bære varene inn, kan armene fort bli lange. Og innsiden av hendene kan raskt bli vonde.

Vi har derfor testet ut ulike produkter for å frakte varer fra butikken og hjem, alt fra et smart storshoppingsystem til trillebager, nett og sekker - og til og med en løsning som bokstavelig talt gir deg i både pose og sekk.

Her er vår vurdering. Har du andre favoritter eller smarte produkttips? Del det gjerne med andre i debatten nedenfor.

Happy shopping!

Royal Shopper trillebag: Rulling ruler!

Okei, vi skal innrømme det: Det satt litt langt inne å ta med seg en trillebag på tur i det hippeste kaféstrøket i Oslo. Desto større var overraskelsen over hvor lite pinlig det egentlig føltes, hvor fantastisk lett den trillet - og hvor naturlig det egentlig føles: Det kjennes egentlig ikke mer annerledes enn å gå med en trillekoffert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer