Test av «sammenleggbare solsenger»

Solsengene du kan ta med i kofferten

Ta med din egen solseng i kofferten - så slipper du å slåss om plassen på stranda!

TA MED DIN EGEN «SOLSENG» TIL SYDEN: Med en «sammenleggbar solseng» i kofferten kan du droppe kampen om solsengene - og du slipper å betale dyrt for å leie solseng i ferien. Vi har testet to varianter på Amadores-stranda ved Puerto Rico, Gran Canaria. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TA MED DIN EGEN «SOLSENG» TIL SYDEN: Med en «sammenleggbar solseng» i kofferten kan du droppe kampen om solsengene - og du slipper å betale dyrt for å leie solseng i ferien. Vi har testet to varianter på Amadores-stranda ved Puerto Rico, Gran Canaria. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Racet om solsengene» er noe mange kan kjenne seg igjen i, spesielt på de mest populære feriedestinasjonene. Noen hoteller har «gratis» solsenger til sine gjester (mer korrekt er vel heller at det er inkludert i prisen) - mens du andre steder må betale for å leie solsenger - og det kan være dyrt.

Alternativene til å kjempe deg til en plass på en solseng, er å kjøpe en strandstol eller solseng på stedet - som du tenker å sette igjen når du reiser. Eller du kan gå for en enkel strandmadrass eller håndkle rett på stranda (kanskje til og med et strandhåndkle som er «allergisk» mot sand).

Nå har vi testet et siste alternativ:

«Sammenleggbare solsenger» du kan pakke med deg i kofferten.

Vi tok med oss to varianter i kofferten til Gran Canaria: «Y-ply» og «WickedWedge» - og testet dem ut på Amadores-stranda nær Puerto Rico.

Der vakte våre medbrakte solstoler både oppsikt og interesse: Her var det åpenbart flere som trengte noen ekstra solplasser til korttidsgjester i sommerboligen.

Du kan lese nedenfor hva vi synes om de sammenleggbare «solsengene».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer