Spar penger på fritidsutstyr

Det er tusenlapper å spare når du skal netthandle fritidsprodukter.

TA DET ROLIG:  Skal du finne fritidsproduktet billigst mulig, bør du ta deg god tid.  Foto: PantherMedia
TA DET ROLIG: Skal du finne fritidsproduktet billigst mulig, bør du ta deg god tid. Foto: PantherMedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du handle sports- eller fritidsprodukter kan du enten handle på norske eller utenlandske nettsteder - eller gå i butikk. Det er fordeler og ulemper knyttet til de tre valgene, både praktiske og kostnadsmessige, så det er ikke sikkert at det som er billigst likevel er det mest fornuftige valget for deg.

Norsk eller utenlandsk nettsted, eller i butikk?

For det er noe annet å handle sportsutstyr enn elektroniske produkter på nett. Å velge riktige joggesko som beskytter deg best mulig mot belastningsskader, er lettere å gjøre i sportsbutikk med kyndig personale tilstede. Men ikke alle har det i nærheten, og da blir nettet det eneste alternativet.

Og så blir spørsmålet: Norske eller utenlandske nettsteder? Og hva med frakt-, moms- og mulige tollkostnader på utenlandske varer?

SJEKKK DENNE: Hvilke varer er tollfrie?

Store forskjeller

DinSide tok en stikkprøve på tre tilfeldige produkter – joggesko, sportsbriller og fjellsko – for å finne den beste prisen.

Joggeskoen Adidas Supernova Sequence 5 varierte med 636 kroner fra billigst til dyrest i norsk netthandel. XXL er billigst i vår sjekk, med 799 kroner pluss frakt på 59 kroner, mens de dyreste er også de mest spesialiserte sports- og løpebutikkene, Oslo Sportslager og Löplabbet. Her lå prisene på cirka 1.400 pluss frakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer