Hundemat:

- Spiser gjerne hundemat

Eyvind Hellstrøm lanserer hundemat som skal være så god at også mennesker kan spise den. Vi ba ham teste.

HUNDEMAT: Nei, det er ikke naturvin i Eyvind Hellstrøms glass, men kokkens nye kraftsaus - for hunder. Foto: Kirsti Østvang
HUNDEMAT: Nei, det er ikke naturvin i Eyvind Hellstrøms glass, men kokkens nye kraftsaus - for hunder. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

- Dette er for hund, men den er like god for mennesker, og jeg har ikke noe problem med å drikke den.

Eyvind Hellstrøm er ikke kjent for å legge bånd på seg om han får servert mat han ikke liker, verken fysisk eller verbalt. Kun det beste skal på bordet når den ukronede kongen av norsk kokkekunst er på besøk.

Men nå sitter vi altså her, i en park på Skillebæk i Oslo, og Hellstrøm er mann av sine ord: Han drikker hundemat. Den er riktignok servert i stettglass for anledningen, og han har (nesten) laget den selv, men det er like fullt hundemat.

Kraftsaus

Hundematen den folkekjære kokken nettopp har smakt på er «Bob og Eyvinds kraftsaus» fra Jomjom, som lanseres denne uka.

- Hva bruker man kraftsaus til?

– Tørrfôr kan bli kjedelig for hunder, som har en luktesans og en smakssans som er noen tusen ganger bedre enn mennesker. Da er det smart å gi dem noe som smaker godt, og inneholder god næring som hundene trenger.

Det er her denne kraftsausen kommer inn. Utviklet med, eller snarere prøvd ut av, Hellstrøms boxer Bob, den sjuende i rekken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer