Sportsartiklene vi ønsker oss til jul

Her er hva bransjen tror blir årets storselgere.

ÅRETS SLAGER? Stiga Snowkick snøsparkesykkel til rundt 300 kr. kan bli en av årets store selgere.  Foto: Produsent
ÅRETS SLAGER? Stiga Snowkick snøsparkesykkel til rundt 300 kr. kan bli en av årets store selgere. Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elektronikkbransjen har allerede kåret hva de tror blir årets julegaver, men det er ingen tvil om at kredittkortene også kommer til å gå seg varme i sportsbutikkene frem mot jul.

DinSide har derfor spurt de største sportskjedene og noen fagspesialister om hva de tror det kommer til å gå mest av innen fritidsartikler. Ikke uventet var det et stort sprik innen utvalget deres, men fortvil ikke, for noen produkter gikk igjen:

Therese Johaugs langrennshansker Swix langrennsstaver Triac 2.0. Rottefellas innleggssåle for skiskoLangrennsski for skøytingFatbikes og tilhørende utstyrRandonnée-utstyr til alpine toppturer.

Årets storselger?

En representant for en av Norges største sportskjeder, har klokketro på at Stigas snøsparkesykkel Snow Kick blir en bestselger. Den kan både brukes som transportmiddel og til skilek, er justerbar i høyden og har en svært gunstig pris. Forvent å se den i mange lokale bakker 1. juledag.

Vi har delt produktene inn i to prisklasser: De under tusenlappen og de over, så her skulle det være noe få finne for begge kjønn i alle aldre.

Produkter under tusenlappen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer