Test av grillpinner

Steke pølser på bål? Vi har testet grillpinner

De koster lite - og er praktiske til pølsestekingen. 

STEKE PØLSER PÅ BÅLET? Er du ingen kløpper til å lage ditt eget pølsespidd, kan en sammenleggbar grillpinne være et godt alternativ. Foto: Hanna Sikkeland
STEKE PØLSER PÅ BÅLET? Er du ingen kløpper til å lage ditt eget pølsespidd, kan en sammenleggbar grillpinne være et godt alternativ. Foto: Hanna Sikkeland Vis mer
Publisert

Skal barna ha turdag med skolen, eller du skal tenne bål på et sted med lite trær til å lage ditt eget spidd med? Da kan en fiks ferdig grillpinne være tingen for å steke pølsene - hvis du ikke går for ostesmørbrød i eget båljern eller har med turmat på pose og dropper hele bålet.

Vi har testet fem produkter, fire av dem teleskop-grillpinner. Er det store forskjeller - og hvilket bør du velge?

På bildet ser du de fem produktene som er med i testen. Det viste seg raskt å være store likheter mellom enkelte av produktene.

Vi kan røpe at om det er pølser det går i, vil alle klare jobben. Men det er likevel noen forskjeller det er verdt å merke seg.

Her kan du lese dommen over hvert av de fem produktene.

Rast grillpinne teleskop

59 kroner, G-max

Tradisjonell teleskop-grillpinne som kommer med etui. Stort håndtak som ligger godt i hånden - men det blir kanskje i største laget for de minste barnehendene. Det ytterste leddet på grillpinna er litt «fastere» enn på de to andre, tilsvarende grillpinnene, noe som gjør det enklere å stikke pølsa på pinna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer