Fitbit lanserer Versa Lite og tre nye aktivitetsarmbånd

Storslipp fra Fitbit

Inspire erstatter aktivitetsarmbåndet Alta.

VÅRSLIPP: Fra venstre finner vi Fitbit Ace 2, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire og Fitbit Versa Lite. Inspire-serien erstatter Alta-armbåndene, mens Versa Lite er en billigere utgave av selskapets populære smarte treningsklokke. Ace 2 er et aktivitetsarmbånd for barn. Foto: Kirsti Østvang
VÅRSLIPP: Fra venstre finner vi Fitbit Ace 2, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire og Fitbit Versa Lite. Inspire-serien erstatter Alta-armbåndene, mens Versa Lite er en billigere utgave av selskapets populære smarte treningsklokke. Ace 2 er et aktivitetsarmbånd for barn. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fitbit har seilt opp som dominerende aktør på markedet for aktivitetsarmbånd. De satser også stort på smarte treningsklokker. Akkurat som mange mobilproduser nå har sluppet sine nye toppmodell for i år, lanserer Fitbit nå vårens nyheter.

Med disse nyhetene er nå alle Fitbits såkalte wearables vanntette. Og den aller billigste Fitbit-en koster nå bare 699 kroner.

Så hva er det som er nytt denne gangen?

Fitbit Versa Lite

Synes du det er litt mye å betale 2.000 kroner for Fitbit Versa? Nå lanseres en billigere utgave, Versa Lite. Riktignok er den ikke enormt mye billigere enn «storebror» Versa, med en veiledende utsalgspris på 1.599 kroner.

Det er likevel vesentlig billigere enn det aller meste som klassifiseres som smartklokker. Til sammenligning koster nyeste Apple Watch fra 4.390 kroner.

Så hva skiller Fitbit Versa Lite fra den vanlige utgaven utover prisen?

Den har mye av den samme funksjonaliteten, som automatisk aktivitetsmåling, pulsmåling og søvregistrering, målbaserte treningsmoduser, varsler fra smarttelefonen samt at den er vanntett. I tillegg loves batteritid på 4+ dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer