Test av årets julegodt

– Superdigg

Det var ikke langt mellom godbitene i vår test av årets nye julegodteri.

JUL: Det har kommet en hel haug med juleprodukter i butikkene. Et knippe av medlemmene fra Birkelunden Mannskor har smakt på to av dem, og her fikk de seg et par overraskelser. Journalist: Elisabeth Dalseg / Video: Embla Hjort-Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Butikkene bugner av nye søte julefristelser, og i år er det to smaker som skiller seg ut: Julebrus og pepperkaker. Gjerne i litt uventede varianter. For hvem skulle tro vi kom til å spise chips med pepperkakesmak mens vi nippet til en boks boblevann med smak av julebrus? Eller pepperkakeøl?

Sammen med matredaktør i Dagbladet, Christopher Sjuve, har vi smakt oss gjennom noe av det beste jula har å by på, for å se om vi finner noen nye favoritter. Og om vi har!

– Når vi vet hvor vanskelig og sjelden det er at innovasjoner på godterifronten fester seg, er det imponerende mye bra her, sier Sjuve til DinSide.

Vi har hovedsakelig testet godteri, men også ulike mat- og drikkevarer som faller litt utenfor den tradisjonelle godteribåsen – men som har smak av nettopp julebrus eller pepperkaker.

Sjuve fant opptil flere nye favoritter, men enkelte produkter skuffet dessverre stort.

Vi har også prøvesmakt to av årets nyheter med et knippe av medlemmene i Birkelunden mannskor. Hva de synes om yoghurt med julebrussmak og potetgull med pepperkakesmak kan du se i videoen øverst i artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer