Svært gunstig å kjøpe sykkel nå

Enormt mye å spare i alle prisklasser. Men stoler du på førprisene?

HEFTIGE RABATTER: Vel og merke hvis velger å stole på alle førprisene.  Foto: Thomas Strzelecki
HEFTIGE RABATTER: Vel og merke hvis velger å stole på alle førprisene. Foto: Thomas Strzelecki Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det spesielle med årets sykkelsalg, er at det kommer en ny standard neste år. 26-tommere forsvinner i stor grad, spesielt på high-end-sykler, og blir ertstattet av 27 1/2-tommmere, forteller Magnus Smukkestad, avdelingsleder for ski og sykkel hos InterSport i Oslo sentrum.

InterSport

InterSport kjører et sykkelsalg som varer ut uken, hvor du kan få mellom 40 og 60 prosent rabatt på alle typer sykler i alle prisnivåer. Han trekker spesielt frem alle Air-syklene til terreng og landevei som du får med 60 prosent rabatt, samt en rekke Nakamura-sykler til svært gunstige priser.

G-Sport

Hos G-Sport rett ved siden av lokalene til DinSide i Oslo, er alle syklene i butikken satt ned med 40 prosent, og du kan blant annet få en Apex T29.4, 29-tommers-versjonen av Terrengsykkel-testvinneren, til 7.199 kroner, satt ned fra 11.999 kroner.

Se bilder fra de forskjellige butikkene her:

Oslo Sportslager

Hos denne populære fagbutikken i Oslo, har de fortsatt alle typer sykler til salgs, og også her kan du få 20.000 kroners avslag på mange high end-sykler. Reidar Hellehaugen viser frem en fulldempet Scott Spark 900 Premium-terrengsykkel satt ned fra 67.999 kroner til 45.999 kroner, mens flere nok vil være interessert i å gå for en Everst Renegade-terrengsykkel til 4.999 kroner, satt ned fra 7.999 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer