Svarer etter tabbe

Rema 1000-butikken tar grep. - Her har det dessverre skjedd en glipp i butikken vår, og det beklager vi så mye for!

TAR GREP: Rema 1000 lover å erstatte varen om noen har fått feil. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Audun Braastad / NTB
TAR GREP: Rema 1000 lover å erstatte varen om noen har fått feil. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Audun Braastad / NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag kveld meldte avisa Nationen at to Rema 1000-butikker hadde feilmerket salgs­pla­ka­te­ne som reklamerte for norske jordbær.

Ifølge avisa var det danske jordbær i kurvene som skulle være fra Norge og Isle of Man, mens i den andre butikken ble det reklamert for svenske jordbær som igjen var danske.

- På jord­bær­kur­ve­ne står det «Smagen af sol og som­mer», med dans­ke flagg ved si­den av, skriver avisa.

Men feilene stoppet ikke der.

- Da vi tok tu­ren til Rema på Grøn­land man­dag for­mid­dag duk­ket det opp en ny va­ri­ant: Re­kla­me­pla­ka­ten lo­vet frem­de­les svens­ke jord­bær. Nå kunne man imid­ler­tid fin­ne norske jord­bær fra Bama over pla­ka­ten. Bak de nors­ke bæ­re­ne kunne man igjen fin­ne de dans­ke jord­bæ­re­ne, skriver Nationen.

Om du har dårlig tid eller ønsker å gjøre ting mer effektivt når du skal bruke jordbær til pynt eller matlaging bør du sjekke ut disse tipsene! Programleder: Embla Hjort-Larsen. Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Vis mer

Til DinSide kommer regiondirektør Jan Arild Byttingsvik med følgende forklaring:

- Her har det dessverre skjedd en glipp i butikken vår, og det beklager vi så mye for! Butikken er blitt kontaktet og plakaten skal være byttet ut med riktig versjon.

Han fortsetter:

- Om noen av kundene våre har opplevd å kjøpe bær de trodde hadde en annen opprinnelse, er det bare å komme tilbake til butikken, så skal de få erstattet varen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer