Ryanair:

Svarte tilbake etter dette

Det var ingen sympati å hente fra flyselskapet til det nygifte ekteparet som bare ønsket å se utsikten. - Veldig morsomt, sier ektemannen til Dagbladet.

UTEN VINDU: Mark Bowe og hans nye kone fikk ikke vindu ved sine seter på vei til sin bryllupsreise til Ibiza. Foto: Mark Bowe/Twitter
UTEN VINDU: Mark Bowe og hans nye kone fikk ikke vindu ved sine seter på vei til sin bryllupsreise til Ibiza. Foto: Mark Bowe/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nygifte ekteparet ble mildt sagt skuffet da de satte seg i Ryanair-flyet på vei til sin bryllupsreise til Ibiza.

Paret trodde de hadde bestilt et vindu-sete, og ble overrasket da de bare møtte synet av veggen ved plassene sine.

Mark Bowe, som jobber som meteorolog i Irland, lastet opp et bilde av seg selv og sin nye kone i et innlegg på Twitter der han skrev:

- På vei til bryllupsreise nå og skal fly til Ibiza for første gang. Vi kan nesten ikke vente til å få et glimt av utsikten på veien over … Nei, vent. Takk @Ryanair.

Twitter-meldingen har siden blitt sett over 7,9 millioner ganger i skrivende stund.

Dagbladets Din Side har tidligere omtalt saken, og nå skriver Mark Bowe i en melding til Dagbladet at han og kona er helt overveldet over den responsen innlegget har fått.

- Saken er bare veldig morsom, skriver han.

Kom med stikk

Det tok ikke lang tid før flyselskapet svarte Bowe på Twitter.

Der mange kanskje kunne ha forestilt seg at Ryanair skulle svare med en unnskyldning, valgte imidlertid kommunikasjonsteamet bak flyselskapets Twitter-konto å gå for noe helt annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.