Sykkelferie-entusiast?

Da er det én boks du bør ønske deg til jul: Rapha City Cycling Guide Set.

ÅTTE BYER PÅ ETT STED: Ikke noe moderne Google Maps her i gården. Dette er analog sykkelferie for entusiaster. Foto: Produsenten
ÅTTE BYER PÅ ETT STED: Ikke noe moderne Google Maps her i gården. Dette er analog sykkelferie for entusiaster. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapha er et high-end sykkeltilbehør-firma som har gjort noe nesten ingen gjør lenger.

De har laget en lekker boks med åtte små lommevennlige guider til Europas mest sykkelvennlige byer. Ikke noe Google Maps eller sykkelapps her i gården - dette er den gammeldagse måten å gjøre det på.

Lekker

Det er svært lekkert gjort: De åtte guidene kommer i størrelsen 115x175 millimeter, og skal passe alle baklommer til sykkelskjorter. Lommeguiden skal gi deg den komplette storbyopplevelsen på sykkel, og byr på ruter du kan brette ut, illustrasjoner fra lokale kunstnere, bakgrunnshistorikk og spennende steder du bør få med deg.

Byene det dreier seg om er Amsterdam, Antwerp/Ghent, Barcelona, Berlin, København, London, Milan og Paris. Boksen koster 300 kroner pluss 125 kroner i frakt.


Alt om sykkel og sykkelferie fra DinSide

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer