Tilbakekalling

Sykkelsete kan løsne

Setet selges fem steder i Norge. Kontakt forhandleren, er beskjeden fra produsenten.

FARLIG PRODUKT: Dette doble barnesetet for sykkel tilbakekalles av produksenten. Setet kan løsne, siden materialet i monteringsområdet er for tynt. Les mer i saken under. Foto: Farligeprodukter.no.
FARLIG PRODUKT: Dette doble barnesetet for sykkel tilbakekalles av produksenten. Setet kan løsne, siden materialet i monteringsområdet er for tynt. Les mer i saken under. Foto: Farligeprodukter.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Butchers & Bicycles 0360 Child Seat for Two» er det fulle navnet på produktet som tilbakekalles, opplyser Farligeprodukter.no.

Dette er et dobbelt barnesete for sykkel, og grunnen til at produsenten kaller det tilbake, er at setet kan løsne. Materialet i monteringsområdet er rett og slett for tynt, noe som kan føre til at sete løsner.

Her selges det

På nettsiden sin opplyser Butchers & Bicycles (B&B) at setet det her er snakk om, selges fem steder i Norge:

  • EVO Elsykler Sandefjord
  • EVO Elsykler Skøyen
  • EVO Konsept AS, Oslo
  • EVO Elsykler Sortland
  • EVO Elsykler Trondheim

EVO Elsykler opplyser overfor Dinside at de fikk beskjed om tilbakekallingen allerede 13. januar, hvorpå de kontaktet alle sine forhandlere slik at de 26 eierne av elsykler med dette setet skulle slutte å bruke det.

Kan sikres

B&B oppfordrer de som har kjøpt sykkelsetet om å kontakte forhandleren. De kan nemlig installere en «sikkerhetsoppgradering» for å eliminiere risikoen for at setet løsner, ifølge dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.