Sykkelsnakk

Bluetooth-apparatet Cardo BK-1 lar tre ryttere snakke sammen. Da tar de kanskje litt mindre plass i bredden.

EN ELLER TO, ELLER DUO? Det er ikke mye vits å være den eneste i sykkelgjengen som har denne, så det kan lønne seg å spleise på duo-utgaven.  Foto: Cardosystems.com
EN ELLER TO, ELLER DUO? Det er ikke mye vits å være den eneste i sykkelgjengen som har denne, så det kan lønne seg å spleise på duo-utgaven. Foto: Cardosystems.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Produsenten hevder Cardo BK-1 DUO er «verdens første trådløse kommunikasjons- og audio-system som virker via Bluetooth».

Det høres jo spennende ut, men det er ikke nødvendigvis noe du trenger. Likevel, kanskje blir bilistene glade for at syklister som er på tur sammen ikke lenger behøver plassere seg i bredden ut fra veikanten når de skal snakke sammen?

Du slipper å skrike

Har du en kompis du sykler (og skravler) mye med og dere er lei av å skrike til hverandre under turen, kan kanskje BK-1 være noe. Kjøper dere én hver, eller spleiser på duo-utgaven, kan dere snakke til hverandre under turen i skogen eller på landeveien og diskutere hvor håpløs den og den hundeeieren er.

En tredje syklist kan også være med på moroa, men der stopper det også.

Les: Dette er loven mange syklister bryter

Stemmestyrt kontroll

BK-1 lar deg også høre på musikk på mobilen og motta GPS-beskjeder, og du kan dessuten motta, ringe eller avvise mobilsamtaler med stemmestyrt kontroll, eventuelt bruke en av knappene på BK-1-en du har festet på toppen av hjelmen.

Se den her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer