Ski og staver:

- Sykt kjipt

Da Sofie Fosselie (25) skulle sette kursen hjemover etter en pause på Kikutstua i Oslomarka, var de splitter nye skistavene søkk vekk.

STAVMYSTERIUM: Sofie Fosselie (t.v.) fant ikke igjen stavene sine (ikke paret på bildet) etter en tur i Oslomarka på søndag. Her er hun sammen med venninna Anne-Line Evenstad Dahlen i skiløypa. Foto: Privat
STAVMYSTERIUM: Sofie Fosselie (t.v.) fant ikke igjen stavene sine (ikke paret på bildet) etter en tur i Oslomarka på søndag. Her er hun sammen med venninna Anne-Line Evenstad Dahlen i skiløypa. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vinterferie i deler av skinasjonen Norge, og folk strømmer til langrennsløypene. Men skal du komme deg hjem igjen med skiutstyret i behold, kan det være lurt å ta noen forholdsregler.

Sofie Fosselie fikk nemlig en dyrekjøpt erfaring på skitur i Oslomarka søndag formiddag.

Da 25-åringen skulle finne tilbake ski og staver etter en kjapp toalettpause på Kikutstua, var de splitter nye stavene hennes vekk.

- Jeg var vel borte i fem minutter, og da jeg kom ut var det flere venninner av meg som hjalp meg å lete. Vi lette en god stund, sier Fosselie.

Ble stavløs

Da de fant et lavere par staver av samme merke like ved, antok de til slutt at noen hadde tatt feil staver, og 25-åringen tok derfor de lavere stavene i bytte.

Det var da det ble surr, for de stavene Fosselie tok - i god tro om at noen bare hadde tatt feil - var nemlig Snorre Jablonski (30) sine.

- Da jeg så at de var borte, trodde jeg helt ærlig at de var stjålet. Dette fordi kjæresten og jeg har nesten identiske staver og ski, og hadde satt dem sammen, men jeg skal gi Sofie forståelsen. Jeg forstår at det kan oppstå lett panikk når man ikke har staver på skøyteski, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer