Test av Green Box BBQ engangsgrill

Hvor godt griller den nye engangsgrillen? Vi har testet.

Å grille pølser gikk veldig bra, men å gjennomsteke et litt større kjøttstykke fikk vi ikke til. Foto: Berit B. Njarga
Å grille pølser gikk veldig bra, men å gjennomsteke et litt større kjøttstykke fikk vi ikke til. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Engangsgriller er kjent som miljøverstinger, men nå har produsenten Landmann lansert en variant som skal være mer miljøvennlig.

DinSide har testet ut den nye engangsgrillen, som går under navnet "Green Box BBQ" for å finne ut om den takler grilljobben.

Smarte produkter på tur: Aldri mer pølser i bålet

Fungerer som pølsegrill

Produsenten av den nye engangsgrillen lover at grillen skal ha lang brennetid, og at man kan grille alt fra tynne pølser til tykke biffer på den. Dette har vi prøvd ut i praksis.

Etter anvisningene har vi fyrt opp grillen, som var helt uproblematisk. Derimot slet vi mer med å få på selve grillristen, som var ganske vrien å lirke på plass. Grillen fikk stå og brenne i 15 minutter, og da var den klar til bruk. Et lite minus er at tennbrikettene i Green Box BBQ ikke dekker bunnen, som er noe større enn en tradisjonell engangsgrill.

For å teste ut grillevnene til den nye engangsgrillen, la vi på tre pølser, en liten indrefilét av svin og en maiskolbe. Sistnevnte er kokt på forhånd, og skal kun varmes opp og bli gylden i fargen. Samtidig har vi grillet nøyaktig den samme maten på en tradisjonell engangsgrill, for å sammenligne resultatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer