Utstyr til løping

Test av mobilbelter

Av tre enkle mobilbelter for løping er det én sikker vinner.

MOBILBELTE: På raske løpeturer hvor du ikke føler behov for å ha med drikke, er mobilbelter som dette veldig praktisk. Foto: Sondre Chávez-Njarga
MOBILBELTE: På raske løpeturer hvor du ikke føler behov for å ha med drikke, er mobilbelter som dette veldig praktisk. Foto: Sondre Chávez-Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ønsker man å ha med mobilen på løpetur, fins det enkle, praktiske mobilbelter som løser dette. Men selv om disse i teorien er enkle og greie, er det ikke alle som fungerer like godt.

Vi har testet tre slike mobilbelter, to rimelige mot et litt dyrere.

Étt av beltene er klart bedre enn de to andre.

Trippel-test

Vi har testet et belte fra sportskjeden XXL, et fra Clas Ohlson og et fra merkevaren Nike.

Samtidig som de to rimeligste beltene har noen tydelige likheter, er det samtidig to ting som skiller dem fra beltet til Nike: Prisen og kvaliteten.

Noen ganger er det sånn at du må betale mer for å få god kvalitet - men ikke alltid, slik mange av våre tidligere tester har vist. Denne gangen er det derimot tilfellet.

Her kan du lese enkeltomtaler av hvert av produktene vi har testet.

Løpebelte unisex

XXL, 89 kroner

Det er ett pluss med det rimelige beltet fra XXL, og det er at det har refleks, som kommer godt med i tiden vi er inne i. Utover dette er det dessverre noen kraftige minus ved mobilbeltet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer