Smakstest:

Test av ny ferdigmat: - Triste greier

Det er mye kjedelig ferdigmat, men enkelte retter imponerer noe veldig.

FIKS FERDIG: Noen ganger har vi ikke tid eller mulighet til å lage mat. Vi har smakt på høstens ferdigmatnyheter og funnet en klar favoritt.
FIKS FERDIG: Noen ganger har vi ikke tid eller mulighet til å lage mat. Vi har smakt på høstens ferdigmatnyheter og funnet en klar favoritt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chipotlebowl, betasuppe, curry og salt kjøtt. Vi har testet et utvalg av høstens nye ferdigmat, og sjelden har spriket vært så stort.

Det er også lenge siden vi har tatt så feil.

Vi sier gjerne at vi spiser like mye med øynene, men her skulle det vise seg at noe av den beigeste maten smakte best, mens den mest fargerike maten, som funket så godt på papiret, kanskje egnet seg best i helt duggfrisk tilstand.

For vi ser på utseendet når vi vurderer rettene, men det er ingen tvil om at smaken er viktigst.

Litt grønnere

Når vi er i ferdigmatmodus skyldes det som regel en av to ting: Vi har ikke kjøkken tilgjengelig, bare en mikrobølgeovn. Eller det må gå så fort at vi ikke har tid til å lage verken middag eller tilbehør.

Så hvorfor så lite grønnsaker?

Mange av disse rettene inneholder forsvinnende lite grønnsaker. Spesielt sett i lys av at lunsj og middag, for de fleste, er de viktigste måltidene når det kommer til å få i seg fem om dagen, skulle vi gjerne sett at det var mer grønt på tallerkenen.

Når det er sagt: Produsentene har blitt flinkere til å merke med hvor mye grønt som er i porsjonen, om enn ikke alltid like nøyaktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer