Electra Townie Path Go! 10D

TEST: Bysyklistens drømmesykkel

Vi har testet en av vårens mest spennende elsykler for dem som stort sett sykler på asfalt.

ELECTRA: Skal du ha ny elsykkel i år og sykler stort sett på asfalt? Da bør du vurdere Electra Townie Path Go! 10D. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ELECTRA: Skal du ha ny elsykkel i år og sykler stort sett på asfalt? Da bør du vurdere Electra Townie Path Go! 10D. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Salget av elsykler i Norge har økt stort de seneste årene og viser ingen tegn til å bremse. Flere og flere nordmenn får øynene opp for det som ifølge min mening er det kjekkeste fremkomstmiddelet som finnes utenom beina, og det er spesielt i bakkene du drar nytte av motoren sammenliknet med en tradisjonell tråsykkel.

Den store interessen for elsykler her til lands, gjør at også vi i Dinside ønsker å satse mer på dette markedet for å hjelpe våre lesere med å ta fornuftige kjøpsvalg, gi syklene riktig vedlikehold og finne det beste utstyret.

Først ut i dette tiåret har vi testet elsykkelen Townie Path Go! 10D, som er blant Electras dyreste modeller til rundt 40.000 kroner. Er den verdt prisen?

Takk til Sykkelpikene for utlån av elsykkelen til test.

Townie Path Go! 10D

Electra er en velkjent aktør i elsykkelmarkedet og er kjent for sine bysykler med brede og buede styrer og en oppreist sittestilling som gir en avslappet stilling og godt overblikk.

Townie Path-serien er blant Electras premium elsykler, noe som gjenspeiles i både design, materialvalg og pris. Elsykkelen har et typisk cruiser-design med buet ramme og styre, og testmodellen i fargen Matte Oxblood, vinrød, er unektelig stilig og du er garantert et og annet blikk fra personene du passerer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer