TEST: Den beste stillongsen vi har brukt

Ullundertøyet til norske Northern Playground gjør akkurat det de skal.

ENKLE I BRUK: Det virker kanskje tungvint å zippe dem av og på, men det er enklere enn du tror.  Foto: THOMAS STRZELECKI
ENKLE I BRUK: Det virker kanskje tungvint å zippe dem av og på, men det er enklere enn du tror. Foto: THOMAS STRZELECKI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stillongs, ulllongs, long johns, lange underbukser. Det er ikke alle som elsker å dra frem dette plagget når kulda kommer, og selv kjenner vi mange tøffe mannfolk som plent nekter å bruke dette plagget uansett hvor kaldt det er.

Dem om det.

Vi bruker plagget med en sånn passe begeistring. Ja, de holder også varmen gjennom vinteren, men de er et sant herk når du kommer på jobb og må inn på en trang do for å ta av deg skoene og buksene for å få av deg stillongsen. Ja da, et første verden-problem, men uansett like slitsomt hver gang.

Les: T-skjorten som vasker seg selv

Billige med dårlig passform

Og: De billig-stillongsene vi har brukt har selv i x-large-størrelse vært veldig lange i skrittet, med det resultat at du føler de aldri sitter skikkelig godt rundt kroppen. Det er spesielt irriterende når du skal gjøre noe form for aktivitet.

Så: Når vi hørte om det nystartede norske firmaet Northern Playground sitt funksjonelle ullundertøy, tenkte vi at dette var noe å prøve.

Slik fungerer ullongsen til Northern Playground:

Dyrt

Først, dette er dyre plagg, her snakker vi priser fra rundt 750 opp til 1.100 kroner, men vi mener både kvalitet, passform og funksjonalitet forsvarer den høye prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer