Test av Dyson Pure Cool Me

TEST: Denne hjalp oss med å sove

Dyson har sluppet en personlig utgave av luftrenserviften sin.

PURE COOL ME: Dyson har lansert en luftrenservifte for skrivebordet og nattbordet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
PURE COOL ME: Dyson har lansert en luftrenservifte for skrivebordet og nattbordet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britiske Dyson har imponert oss med sine håndstøvugere og den kombinerte luftrenseren og varmeviften Pure Cool+Hot. I år har de lansert tre nye produkter for det norske markedet: en ny håndstøvsuger, luftrenservifte med varme og en personlig luftrenser og vifte.

Pure Cool Me er navnet på den nye luftrenserviften som er beregnet til mer personlig bruk. Mens Cool+Hot både har vifte og kan varme opp større rom, er Cool Me en mindre modell, uten varmefunksjon, som kan settes på nattbordet eller skrivebordet.

Pure Cool Me og Pure Cool+Hot

Prisen på den nye luftrenseren er rundt 3000 kroner hyggeligere enn Hot+Cool, og det betyr at det er flere ting du går glipp av. Først og fremst app-tilkobling, noe som både overrasker og skuffer oss litt, ved at det ikke er mulig å koble luftrenserviften mot Dysons solide mobilapp og se sanntidsdata.

Og det hjelper ikke at panelet på Pure Cool Me viser minimalt med informasjon. Mens den store modellen viser detaljert informasjon om ulike typer av forurensning, viser den mindre varianten kun ett oversiktsbilde for inneklima.

I tillegg vises informasjon om viftehastighet og status for filteret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer