Garmin Venu 2

TEST: Få som kan matche­­

Det begynner å bli en god vane med Garmin, og igjen lar vi oss begeistre.

GARMIN VENU 2S: Garmin imponerer stort med den nye smartklokka. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
GARMIN VENU 2S: Garmin imponerer stort med den nye smartklokka. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske Garmin er blitt synonymt med trening- og aktivitetsklokker, og alt fra mosjonister til proffer bruker klokkene deres.

Fenix og Forerunner er de mest populære klokkeseriene til Garmin og består av enklere løpeklokker og mer avanserte multisportklokker.

De seinere åra har selskapet også økt satsingen på livsstilssegmentet – de som kanskje ikke trener så ofte, men liker å ha oversikt over skrittall, søvnsporing, kaloriforbrenning, puls og den slags. Høsten 2019 så Garmin Venu dagens lys – en mer hverdagslig og stilren aktivitetsklokke for dem hvis fokus er på helsefunksjoner framfor de mer avanserte treningsfunksjonene.

Samtidig har den også smarte funksjoner som appstøtte, betaling fra håndleddet med Garmin Pay, varsler for mobilen og liknende.

Garmin Venu 2(S)

Drøyt halvannet år etter at Venu ble lansert, er Venu 2 her, og Garmin har brukt tiden godt, for nykommeren er pakket med funksjonalitet.

Designen er i samme stil som forgjengeren, og Venu 2 er treningsklokka som ikke helt ser ut som en treningsklokke; de er ofte litt store og med fargesprakende reimer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.