TEST: Garmin Vivofit3

Aktivitetsarmbåndet er enkelt å forstå, men den tilhørende appen er vrien.

TEST AV GARMIN VIVOFIT3: Klokka er enkel å skjønne, men det er mye annet som ikke er fullt så enkelt. Foto: KRISTIN SØRDAL
TEST AV GARMIN VIVOFIT3: Klokka er enkel å skjønne, men det er mye annet som ikke er fullt så enkelt. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har etterhvert testet ganske mange aktivitetsarmbånd i Dinside-redaksjonen, og noen liker vi bedre enn andre. Da vi gjorde en sammenlikningstest av fem aktivitetsarmbånd i fjor, kastet vi terninger fra 2 til 5. Det dårligste da var Sony Smartband, mens besteplassen og terningkast 5 ble delt mellom Fitbit Charge HR og Polar A360.

De siste modellene vi har testet, er Fitbit Alta og Fitbit Blaze, hvor vi gir Alta en 3-er på terningen og Blaze en 5-er.

Hurra, vi slipper å lade!

Hjemme har vi en eske full av ladekabler. Vi tør egentlig ikke kaste noen av dem, selv om vi godt kunne kvitte oss med de fleste, og etterhvert aner vi ikke til hvilke ladere og ledninger som hører til hvilke enheter - og det kan faktisk ha en betydning når vi skal lade.

Men med Vivofit 3 trenger vi ikke bekymre oss hverken for forsvunne ladekabler eller å huske å lade:Dette aktivitetsarmbådet går på batteri, og ifølge produsenten skal det holde i alle fall et år før det må byttes. Vi aner ikke om dette holder stikk, men enn så lenge er vi i alle fall fornøyd med å slippe å huske å legge klokka til lading.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer