Electra Townie Go! 8i

TEST: Gjennomført fra topp til tå

Electra skuffer oss sjeldent. Townie Go! 8i er en elsykkel du vil få glede av hele året, men husk piggdekk om vinteren.

ELECTRA TOWNIE GO! 8I: Den høyreiste sittestillingen er noe som kjennetegner Electras elsykler. Foto: Privat
ELECTRA TOWNIE GO! 8I: Den høyreiste sittestillingen er noe som kjennetegner Electras elsykler. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en litt kjedelig desembermåned, i hvert fall for oss som liker at det er litt kaldt ute og at det snør om vinteren, har gradestokken krøpet i full fart nedover etter årsskiftet.

Mange parkerer sykkelen for sesongen når kulda kommer fykende inn over landet, men det er det på ingen måte grunn til. Riktig bekledning (følg gjerne trelagsprinsippet) og gode piggdekk gjør at du kan utvide sykkelsesongen til å vare hele året.

For undertegnede varer sykkelsesongen fra 1. januar til 31. desember, som er en av grunnene til at du kan lese en test av en elsykkel nå i februar.

Electra Townie Go! 8i

Electra har blitt en aktør å regne med i elsykkelsegmentet. På vårparten i fjor testet vi Electra Townie Path Go! 10D, og vi lot oss begeistre såpass at vi vegret oss for å levere den tilbake til Sykkelpikene, som også har lånt oss Townie Go! 8i.

Dette er en elsykkel som ligger et par klasser under Path Go!10D, som betyr litt mindre kraftig motor/batterikapasitet og ikke samme gir og bremser. Sykkelcomputeren er heller ikke like avansert.

Noe som derimot er forholdsvis likt mellom begge, er den ikoniske Electra-designen som sier at ja, dette er en bysykkel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer