Garmin Epix 2 | Garmin Fenix 7X

TEST: Helt rå!

Garmin nyeste toppklokker er ikke langt unna perfeksjon.

EPIX 2: Garmins nye toppmodell har mange treningsentusiaster ventet på. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
EPIX 2: Garmins nye toppmodell har mange treningsentusiaster ventet på. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske Garmin har i lang tid vært blant lederne i markedet for treningsklokker, og spesielt multisportklokkene i Fenix-serien har vært noe av det ypperste du kan kjøpe.

Vanligvis slipper Garmin nye toppmodeller med ett til to års mellomrom, men denne gangen har det gått overraskende lang tid. Fenix 6 og 6 Pro ble lansert i 2019, mens en Fenix 6 Pro Solar – altså med solcellepanel – kom i 2020.

Det var venta en Fenix 7 i 2021, men den ble først lansert i år.

Fenix 7-serien består av tre modeller, Fenix 7S, Fenix 7 og Fenix 7, og lanseringen inkluderer også et nytt tilskudd i Epix-serien, som først ble introdusert i 2015. Og selv om Fenix 7-modellene er noen fantastiske multisportklokker, er det nok mange som sikler etter Epix 2.

Fenix 7 og Epix 2

Hovedgrunnen til det, er Amoled-skjermen til Epix 2. Amoled er ikke noe nytt i seg selv – mange konkurrenter har hatt det på sine toppmodeller i lang tid – men enn så lenge har Garmins beste hatt vanlig og litt kjedelig LCD-skjerm med blasse farger, mens Amoled har vært forbeholdt livsstilsklokker som Garmin Venu.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer