TEST: Isaw Extreme-actionkamera

Et sørkoreansk alternativ til GoPro som har én fordel de andre ikke har.

Foto: Thomas Strzelecki
Foto: Thomas Strzelecki Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Actionkameraene har kommet for å bli, så det er ikke rart andre aktører vil ha en bit av det markedet GoPro har dominert de siste årene.

Spørsmålet er da: Skal du kjøpe noe du vet er bra, eller skal du tørre å ta sjansen på noe nytt? Litt å som å kjøpe et nytt nettbrett, skulle vi tro.

High-end

Vi er grønnskollinger når det kommer til actionkamerarer, og det nærmeste vi har testet var et hus som gjør om mobilen til et actionkamera. Det ga sånn passe spennende resultater.

Sørkoreanske Isaw sitt actionkamera Extreme er derimot i high-end-segmentet og skal konkurrere med GoPro Hero Black Edition. Begge ligger da også på rundt 3000 kr.

Se den fra flere vinkler:

Enkel å bruke

Etter å ha tømt boksens innhold på bordet, ignorerte vi like godt alt sammen, inkludert manualen. Vi ville finne ut hvor enkel den var i bruk, og ble raskt gledelig overrasket. Du har en av/på-knapp på toppen som også fungerer som start/stopp for opptak, samt for å bekrefte innstillinger. Veldig enkelt.

Slik var det før: DinSides test av GoPro fra «gamle dager»

I tillegg har du bare to andre knapper å forholde deg til: En M-knapp (Mode) du holder inne i to sekunder for å bytte mellom film, foto og avspilling og en S-knapp (Setup) for å kjapt endre innstillinger. Også de er veldig enkle i bruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer