Retyre

TEST: Lekende lett

De norske dekkene gjør det enkelt å utvide sykkelsesongen, men de skuffer på et viktig punkt.

RETYRE ICE SPIKER: De norske sykkeldekkene gjør det svært enkelt å gå fra piggfritt til pigg. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
RETYRE ICE SPIKER: De norske sykkeldekkene gjør det svært enkelt å gå fra piggfritt til pigg. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

For to år siden var første gang vi stiftet bekjentskap med den norske nyvinningen Retyre, et unikt sykkeldekk med glidelås som gjør det raskt enkelt å bytte fra asfaltdekk til terrengdekk med såkalte skins, eller skall på norsk.

Den påfølgende vinteren fikk vi også testa vinterutgavene, Winter Traveler (160 pigger) og Ice Racer (300 pigger), av de spesielle skallene og vi var totalt sett svært imponert.

Retyre One

Denne vinteren følger Retyre opp med piggdekket Nordic Commuter, som har 160 pigger og er arvtakeren til Winter Traveler, samt en ny versjon av Ice Racer med 300 pigger.

Nytt fra sist vi testa Retyre er også basedekket Retyre One som blant annet har mer tekstur.

Retyre One er tilgjengelig i følgende størrelse:

  • 26" (42-559)
  • 27,5" (50-584)
  • 28" (42-622)
  • 29" (50-622)

Med Nordic Commuter og Ice Racer blir hjulstørrelsen 26/27/28x2,0 og 29x2,25.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer