TEST: Polar Loop

En aktivitetsmåler som forteller deg hvor mye – eller hvor lite – du har beveget deg i løpet av et døgn. Men hvem passer dette for?

VI ER MÅL! I løpet av dagen kan du sjekke om du har nådd målet for nok aktivitet.  Foto: THOMAS STRZELECKI
VI ER MÅL! I løpet av dagen kan du sjekke om du har nådd målet for nok aktivitet. Foto: THOMAS STRZELECKI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal vi tro teknologiekspertene, vil «alle» snart gå rundt med en eller annen form for kroppsnær teknologi på, eh, kroppen.

Teknologi som i teorien skal gjøre oss til bedre og sunnere mennesker, men som i praksis kanskje havner i skuffen etter et halvår.

Noen av disse produktene, som denne løpeklokken fra Adidas, er så avanserte – og dyre – at det blir arrangert egne kurs for å få mest mulig utbytte av dem.

Aktivitetetsmåleren Polar Loop er ikke av den typen. Loop er et enkelt armbånd med én knapp som kun forteller deg klokkeslett, kalorier, steg og, det mest interessante ved armbåndet: ditt daglige aktivtetsmål.

Og prisen er heller ikke avskrekkende, den ligger på rundt 850 kroner.

«Pulsbelte-folket»

Polar Loop kan brukes sammen med et hvilket som helst pulsbelte som bruker Bluetooth Smart, men vi tror ikke «pulsbelte-folket» vil velge denne. De vil nok ha noe mer avansert fra for eksempel Garmin.

Polar Loop er for deg og meg som sitter mye, og som har et ønske om å bevege seg litt mer. Følgelig har vi brukt den uten pulsbelte for å få et forhåpentligvis ikke for skremmende bilde av hvor lite vi beveger oss i hverdagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer