Test av Garmin Fenix 6X Pro Solar

TEST: Treningskongen

Garmins nyeste toppmodell er fylt til randen med funksjoner.

FENIX 6X PRO SOLAR: Garmins nyeste multisportklokke har så å si alt du kan tenke deg av funksjonalitet for trening, aktivitet og restitusjon. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
FENIX 6X PRO SOLAR: Garmins nyeste multisportklokke har så å si alt du kan tenke deg av funksjonalitet for trening, aktivitet og restitusjon. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Garmin har lenge spesialisert seg på avanserte multisportklokker, og Fenix-serien er det foretrukne valget blant dem som ønsker alt i én klokke fra produsenten, enten de løper i skogen eller går krevende toppturer i fjellet.

Den nyeste Fenix-serien består av modellene Fenix 6S, Fenix 6 og Fenix 6X, der forskjellen i hovedsak er størrelsen på skjermen. Fenix 6S, som er den minste, har en etuistørrelse på 42 millimeter, mellommodellen måler 47 millimeter mens Fenix 6X er forholdsvis stor med sine 51 millimeter.

Fenix 6X kan utstyres med kraftig safirglass, men har også et nytt Power-glassobjektiv som fungerer som et solcellepanel, og det er denne modellen vi har testet.

Garmin Fenix 6X Pro Solar

Seriens toppmodell har en munnfull av et navn, som også avslører at denne klokka er det noe spesielt med. Sammenliknet med forgjengeren, 5X, kan den blant annet skilte med en høyere oppløst skjerm på 280 x 280 piksler, dobling av lagringsplassen og rundt dobling av batteritiden.

Vår erfaring er at du ikke trenger å lade mer enn maksimalt et par ganger i måneden med to–tre GPS-økter i øka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer