Rosmarinolje

Tiktoktrend: - Rives ut av hyllene

Nå vil «alle» ha rosmarinolje til håret. - Ikke bruk ukritisk.

HÅRKUR: Rosmarinolje skal gjøre håret tykkere og stimulere hårvekst, skal vi tro tiktok. Nå tømmes butikkhyllene. Skjermdump: Tiktok
HÅRKUR: Rosmarinolje skal gjøre håret tykkere og stimulere hårvekst, skal vi tro tiktok. Nå tømmes butikkhyllene. Skjermdump: Tiktok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kan rosmarinolje stimulere hårvekst og gi deg tykkere hår? Spør du TikTok er svaret et stort og rungende ja, og nå rives den eteriske olja ut av helsekosthyllene, melder Avisa Oslo.

- Vi har en hårtonic som inneholder rosmarin. Den er hele kjeden utsolgt for, faktisk. Det er veldig morsomt. Rosmarinoljen begynner også å bli utsolgt. Nå er vi faktisk tomme, men det kommer jevnt og trutt med påfyll, sier butikksjefen, sier Natasha Piljurovic på Life Majorstuen, til avisa.

Ifølge Apollo hårsenter vil rundt 75 prosent av alle menn og 20 prosent av alle kvinner i vår del av verden rammes av hårtap i løpet av livet. Det hårtapet man ser i høyere alder, kalles androgen alopeci.

Et kjapt søk på nett viser at det fortsatt er rosmarinolje å få, ikke minst i de rene nettbutikkene, men lagrene begynner å tømmes, og enkelte helsekostforretninger og apotek er utsolgt for noen av produkter.

På Sunkost Grünerløkka har de merket pågangen, men de er ikke utsolgt ennå, forteller en av deres ansatte. Det er også ventet påfyll.

Heldigvis er ikke redningen langt unna, selv om pågangen har vært større enn normalt hos flere andre forhandlere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.