Tilbakekaller sparkesykkel

Gresvig tilbakekaller Firefly A200 sparkesykkel på grunn av en feil som kan medføre personskade.

IKKE BRUK DENNE: Gresvig tilbakekaller Firefly A200 sparkesykkel. Du kan få pengene tilbake eller erstatningsvare. Foto: Gresvig
IKKE BRUK DENNE: Gresvig tilbakekaller Firefly A200 sparkesykkel. Du kan få pengene tilbake eller erstatningsvare. Foto: Gresvig Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På grunn av en produksjonsfeil på forhjul/hjuloppheng tilbakekaller Gresvig produktet Firefly A200 sparkesykkel. Feilen kan gå ut over brukssikkerheten og kan medføre personskade. Dette melder Gresvig i en pressemelding.

Ifølge sportskjeden har de solgt cirka 650 sparkesykler av denne modellen.

De skriver at de umiddelbart trakk sparkesykkelen fra butikkene da produsenten informerte dem om feilen.

Syklene er solgt i G sport og Intersport i perioden 18. februar til 16. september 2019.

– Vi beklager at vi er kommet i skade for å selge en vare med produksjonsfeil. Vi vil aldri gå på akkord med kravene til sikkerhet og helse knyttet til våre produkter. Derfor gjør vi nå det som er mulig for å informere om saken og for å få de aktuelle produktene i retur, sier kategori- og innkjøpsdirektør Arnt Sandvik Nilsen i Gresvig.

Sparkesykkelen kan leveres tilbake hos nærmeste G SPORT eller Intersport forhandler. Innlevert vare vil bli kompensert med erstatningsvare eller tilbakebetaling av kjøpesummen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer