Sassy Bend & Twist Rattle

Tilbaketrekkes: – Kvelningsfare

Små kuler kan falle ut av babyrangle.

BABYRANGLE: En batch med babyrangler av denne typen tilbaketrekkes fra markedet. Foto: Maki
BABYRANGLE: En batch med babyrangler av denne typen tilbaketrekkes fra markedet. Foto: Maki Vis mer
Publisert

Den danske distributøren av leketøy, Maki, har besluttet å tilbakekalle en rangle fra markedet. Bakgrunnen er tre identiske rapporter i løpet av en uke om at kuler faller ut av ranglen, og disse kan utgjøre en kvelningsfare for barnet.

Tilbaketrekkingen er gjort i samråd med danske Sikkerhedsstyrelsen, opplyser Maki på sine nettsider.

Overfor Dinside bekrefter toppsjef i Maki, Michael Jensen, at det heldigvis ikke har vært noen skadetilfeller ved bruk av ranglen.

– Barnas sikkerhet kan vi dog på ingen måte gå på kompromiss med, så når vi blir bekjent med at en rangle hadde gått i stykker, velger vi for sikkerhetsskyld å tilbakekalle alle som er solgt, skriver han i en e-post.

Produktet det gjelder er Sassy Bend & Twist Rattle med artikkelnummer 80-80782 med batchnummer 10/20. Ingen andre Sassy-produkter er rammet av tilbaketrekkingen, opplyser Maki.

Tilbaketrekkes: – Kvelningsfare

Dersom du har et slikt produkt, anbefales det at du tar kontakt med kjøpested. Du kan også ta kontakt direkte med Maki på salses@maki.dk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer