To kjappe og billige måter å fjerne smøring på

Og du har alt du trenger hjemme.

ALT DU TRENGER: De fleste har allerede dette hjemme: dopapir, kjøkkenpapir, white spirit og skrape.  Foto: THOMAS STRZELECKI
ALT DU TRENGER: De fleste har allerede dette hjemme: dopapir, kjøkkenpapir, white spirit og skrape. Foto: THOMAS STRZELECKI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noe av det som irriterer oss mest med å gå på langrenn, er at du må fjerne festevoksen titt og ofte. Og etter at vi var på smørekurs, har vi fått ansvar for å fjerne smøring og preppe skiene for alle i familien.

Men det som irriterer oss aller mest, er at vi alltid går tom for fiberlene rensepapir og skirens. Ja, det er mulig vi er altfor spandable når vi bruker disse, og kanskje burde vi gjøre som en leser på nettet anbefaler: Kutt fiberlene-rullen i to. Smart!

Les: Med disse appene har du stålkontroll over vinter-OL

To andre alternativer

Uansett: Det er grusomt irriterende å gå tom for rens og papir rett før hele familien skal ut på tur i helgen. Det må da finnes alternativer?

Det er klart det gjør det.

Etter litt søk på forumer på nettet, lander vi på to alternative måter å fjerne skismøring på: White spirit og toalettpapir. Førstnevnte er jo ingen hemmelighet, men har sine tvilere:

Vil det ikke tørke ut sålene? Og vil det ikke være vanskelig å få på voks hvis det er en glatt hinne av white spirit igjen på skiene?

Toalettpapir-trikset hadde vi i redaksjonen aldri hørt om før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer