Heat Experience

Trekker tilbake hanskelader

Hanskeprodusent oppfordrer kundene til å klippe ledningen på laderen og resirkulere den.

– KLIPP LEDNINGEN: Laderen er solgt sammen med disse varmehanskene fra Heat Experience. Foto: Heat Experience
– KLIPP LEDNINGEN: Laderen er solgt sammen med disse varmehanskene fra Heat Experience. Foto: Heat Experience Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Heat Experience, en norsk produsent av blant annet varmeklær som vester, votter, hansker og såler, varsler i en pressemelding at de tilbakekaller én type hanskelader.

Tilbaketrekkingen kommer etter pålegg fra EU-kommisjonen, og årsaken er at det er oppdaget avvik fra europeisk standard.

På laderen kan du se merket med modellnummer. Det er kun HYK084120 som er berørt av tilbakekallingen. Foto: EU-kommisjonen
På laderen kan du se merket med modellnummer. Det er kun HYK084120 som er berørt av tilbakekallingen. Foto: EU-kommisjonen Vis mer

I pressemeldingen forklarer Heat Experience at to kretser er montert for nærme hverandre noe som øker risikoen for kortslutning i laderen.

– Vi ber derfor alle kunder som har denne laderen om å klippe ledningen på laderen og resirkulere laderen som el-avfall, skriver selskapet.

Hanskeladeren det gjelder har modellnummer HYK084120, og det er kun denne som tilbakekalles fra markedet.

Heat Experience tilbyr kunder om å bestille ny lader gratis via selskapets nettsider. Det er produsert 5000 eksemplarer av laderen og rundt 4000 av dem er ute på markedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer