Dette må du vite:

Treningssentrene åpner igjen

Men med mange restriksjoner.

ENDELIG: 26. mai åpner mange treningssentre etter å ha vært coronastengt i flere måneder. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen/NTB
ENDELIG: 26. mai åpner mange treningssentre etter å ha vært coronastengt i flere måneder. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig kom beskjeden om at treningssentrene kan åpne igjen.

26. mai åpner sentrene i Oslo dørene for alle som har savnet innendørs trening, men det er ikke bare å møte opp på senteret ditt og trene som før.

Lokale restriksjoner

Det er flere smittevernegler å sette seg inn i. I tillegg er det begrensninger på hvor mange som kan trene samtidig.

Foreløpig er det lokale restriksjoner på gruppetrening innendørs. Flere sentre har imidlertid arrangert gruppetimer utendørs når været tillater det, så sjekk timeplanen på ditt senter.

Bestill treningstimen først

Kundeservice hos treningskjeden Sats har hatt stor pågang fra medlemmene i forbindelse med gjenåpningen, og det har vært timeslange telefonkøer.

- Vi gleder oss veldig til å åpne, og det er mange som gleder seg til å trene. Det er høy trafikk til kundeservice, med mange som lurer på hvordan de kan booke tid. Timebooking kan gjøres i Sats-appen fra midnatt, skriver country manager Norge, Wenche Evertsen i en e-post til DinSide.

Planlegg besøket

Treningskjeden ber medlemmene om å planlegge besøket. Det er nemlig ikke lenger bare å møte opp og starte treningen, slik det var før pandemien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer