Trøbbel

Denne snacksen kan være vanskelig å få tak i.

TOMT: Mange blir møtt av tom hylle. Foto: Elisabeth Dalseg
TOMT: Mange blir møtt av tom hylle. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen vil ha ostepop, noen vil ha chips, noen vil ha saltstenger. Og har du lyst på det ene, er ikke nødvendigvis det andre en god erstatning - selv om det faller inn i kategorien salt snacks.

Er du blant dem som fyser på saltstenger har du kanskje lagt merke til at det har blitt vanskeligere å få tak i. Når vi har sjekket priser i dagligvarebutikkene de siste ukene, er det ett produkt vi har slitt med å finne: Soletti saltstenger.

- Fabrikken i Østerrike har hatt leveringsutfordringer over tid, også til sitt hjemmemarked. Vi får jevnlig leveranser, men dessverre ikke nok til å unngå at det tidvis blir utsolgt, sier Cathrine Moksnes, presseansvarlig i Maarud, til DinSide.

Soletti er originalen, men det finnes også flere varianter på markedet, såkalt egne merkevarer, som NorgesGruppens First Price. Også denne har vært utsolgt i vår lokale Kiwi, men det skal være et unntak, ifølge Hanne K. Aa. Fjelstad, kommunikasjonssjef i Unil, som produserer saltstenger for First Price.

- Vi har mye på lager, og forventer ingen usolgtsituasjon, sier Fjelstad til DinSide.

Hos Coop er det ikke bare leveringsutfordringer fra Maarud, også produsenten av deres egen merkevare har hatt problemer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer