Sesongkort til skisenter

Tusenlapper å spare

Lønnsomt å kjøpe sesongkort tidlig.

«EARLY BIRD»-RABATT: Flere skisentre har nå åpnet for kjøp av sesongkort – med rabatt om du er tidlig ute. Foto: Shutterstock / NTB
«EARLY BIRD»-RABATT: Flere skisentre har nå åpnet for kjøp av sesongkort – med rabatt om du er tidlig ute. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare september, men når sommeren er over, er det mange som begynner å glede seg til vinter og ny sesong med ski på beina.

For dem som har hytte i nærheten av et skisenter eller har en favoritt de besøker flere ganger i løpet av en sesong, kan det fort lønne seg med et sesongkort snarere enn å betale for enkeltdager.

«Early bird»-rabatt

Og det kan lønne seg ekstra om du er tidlig ute med å kjøpe sesongkort. Flere skisentre tilbyr nemlig ekstra gode priser om du kjøper sesongkort allerede nå – før sesongen er i gang.

Vi har sjekket «early bird»-prisene hos en god håndfull skisentre (men langt fra alle har startet salget for 22/23-sesongen). Her er noen av stedene du kan spare penger ved å være tidlig ute:

Skistar

Skistar-sesongkortet gjelder både i Trysil, Hemsedal, Sälen, Åre, Vemdalen og Hammarbybacken – der de fire siste ligger i Sverige.

Her er vanlig pris henholdsvis 8565 og 6580 kroner for voksne og barn (7-17), men kjøper du sesongkort innen 1. november sparer du henholdsvis 1285 og 987 kroner for voksne/barn, altså 15 prosent på prisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer