TV 2 med stor navneendring

TV 2 endrer navn på hovedkanalen og Nyhetskanalen. Det melder Medier24.

ENDRER NAVN: TV2 skifter navn på to kanaler. Foto: Javad Parsa / NTB
ENDRER NAVN: TV2 skifter navn på to kanaler. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra og med klokka 12 torsdag vil hovedkanalen TV 2 gå under navnet TV 2 Direkte. TV 2 Nyhetskanalen endrer navn til TV 2 Nyheter.

- Navneendringene er i tråd med det pågående merkevare-arbeidet som mediehuset har gjort siden vinteren 2021. Helt grunnleggende så handler dette om at vi ønsker at TV 2-navnet er mor-merkevaren vår, og at det er TV 2 som er avsender. Vi ser at det kan være vanskelig å finne frem, og skille tjenestene fra hverandre. Det gjør vi noe med nå, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes til Medier24.

RENGJØRING: Er du usikker på hvordan du bør vaske TV-en? Det er flere tabbe du bør unngå. Video: Celina Stamper. Vis mer

Han understreker at kanalene fortsatt vil ha samme innhold.

- TV 2 Direkte vil fortsatt vise det samme innholdet, men endringen vil gjøre det tydeligere at innholdsuniverset vårt strekker seg mer ut enn bare hovedkanalen. Vår ambisjon er ikke at folk flest nødvendigvis skal bruke navnet, og si «dette så jeg på TV 2 Direkte». Snarere ønsker vi at folk skal si at de har sett på TV 2, sier han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer