Test av ullundertøy 2020

Ulla som gjør seg best under de harde treningsøktene

Det er detaljer som skiller settene fra hverandre.

SJU SETT: Dinside-journalistene har gått grundig til verks for å finne en vinner blant sju ullundertøy for hardtrening der vi jevnt over opplever god kvalitet. Fra venstre ser du Dæhlie, Helly Hansen, Norheim, Pierre Robert, Ullvang, Swix og Devold. Foto: Berit B. Njarga
SJU SETT: Dinside-journalistene har gått grundig til verks for å finne en vinner blant sju ullundertøy for hardtrening der vi jevnt over opplever god kvalitet. Fra venstre ser du Dæhlie, Helly Hansen, Norheim, Pierre Robert, Ullvang, Swix og Devold. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når du skal trene ute om vinteren, er ofte ullundertøy innerst en selvfølge. Høy intersitet og svette i vinterkulda, stiller imidlertid krav til ulla, for at du skal få en behagelig og optimal treningsøkt.

Derfor har Dinside testet sju ullundertøy ment for nettopp hard trening ute om vinteren, for å hjelpe deg å velge riktig ull i butikken.

Selv om det er to kvinnelige journalister som har testet, finnes samtlige ullsett i tilsvarende herre-modell.

Helly Hansen Merino Graphic

  • Veiledende pris trøye/longs: 749,- / 699,-
  • Materiale: 100 % merinoull kombinert med H/Hs tekniske Lifa-materiale

Dette er på ingen måte testens mest behagelige ullsett. Ulla oppleves «stikkete og kløete», og det er flere sømmer som kjennes irriterende under treningsøktene.

Passformen på trøya er noe slapp, ermene er ganske vide og korte. Du kan velge mellom høy og rund hals på trøya. Trøya med høy hals kunne gjerne vært litt høyere for bedre isolasjon. Benlengden på longsen er også litt snau, samt lav bak. Til gjengjeld er det er god, bred strikk som holder longsen greit på plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer